Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Зодиите и техните личностни характеристики

 " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Личностни черти на всеки звезден знак.
Прочетете още
Зодиакално меню на небесната софра

Позицията, която Слънцето заема в точния ви миг на раждане, е известна като вашия „ безоблачен знак “ (понякога именуван „ звезден знак “ или „ рожден знак “) и е галактическата стартова площадка както за начинаещи, по този начин и за професионални астролози. Вашият безоблачен знак се дефинира от вашата дата на раждане и съставлява вашата съществена персона, чувство за себе си, сантиментална съгласуемост и способи, по които се движите по света. Това астрологично разположение - асцендент, хвърля светлина върху вашите вродени способности, както и върху вашите мъчно забележими слепи петна. Вашите наслади, стремежи, дефекти и страхове ви вършат специфични и когато вашият безоблачен знак се комбинира с другите планети и разположения във вашата рождена карта, това основава характерен небесен профил, който служи като ваш галактически пръстов отпечатък.

Четворностите, известни също като „ модалности “, се отнасят до качествата на знаците и къде всеки зодиакален знак се появява в съответния сезон. Има три модалности, с четири зодиакални знака във всяка:

Кардинални (Овен, Рак, Везни и Козирог) се появяват при започване на нов сезон и са отлични в предприемането на дейности и започването на инициативи;

Фиксирани (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) се появяват в средата на сезоните и са известни като постоянни, поредни сили, които поддържат движението;

Променливи (Близнаци, Дева, Стрелец или Риби) се появяват в края на сезона и имат безпроблемна отмереност, подобаваща за смяна и промяна. Докато продължаваме да наслояваме астрологичните концепции, ние разкриваме богата и комплицирана процедура, която ни дава визия за нашата най-истинска същина. Всеки знак носи нещо на небесната софра. Ето какво би трябвало да знаете за зодиакалните знаци, в това число мощни, слаби страни и по какъв начин мислят:

Овен

Първият знак на зодиака, Овенът обича да бъде номер едно. Естествено, този динамичен огнен знак не е чужд за конкуренцията. Смел и упорит, Овенът се гмурка с главата напред даже в най-предизвикателните обстановки. По този метод те се грижат постоянно да бъдат на върха!

Телец

Коя зодия е по-склонна да си вземе шестчасова вана, последвана от първокласен шведски масаж и декадентски десерт? Това е Телец, несъмнено! Телецът е земен знак, показан от бика. Подобно на тяхното небесно духовно животно, Телците обичат да релаксират в спокойна, буколична среда, заобиколена от меки звуци, успокояващи аромати и сочни усети.

Близнаци

Били ли сте в миналото толкоз заети, че да желаете да можете да се клонирате, единствено с цел да свършите всичко? Това е в резюме прекарването на Близнаците. Спонтанен, палав и възхитително променлив, Близнаците се водят от ненаситното си любознание и най-много любонателност. Подходящо символизиран от небесните близнаци, този въздушен знак се интересува от толкоз доста занимания, че постоянно търси да ги удвои.

Рак

Ракът безпроблемно се преплита сред морето и брега, представяйки способността на Рака да съществува както в прочувствената, по този начин и в материалната сфера. Раците са мощно интуитивни и техните душевен качества се демонстрират в осезаеми пространства. Но - тъкмо като ракообразните с твърда черупка - този воден знак е подготвен да направи всичко належащо, с цел да се отбрани прочувствено. За да опознаете този знак, ще би трябвало да спечелите доверието му! 

Лъв

Разстелете аления килим, тъй като дойде цар Лъв. Страстен, предан и скандално трагичен, Лъвът е показан от лъва и тези енергични огнени знаци са кралете и кралиците на небесната джунгла. Те са щастливи да прегърнат своя кралски статут: жизнерадостни, театрални и пламенни, Лъвовете обичат да се любуват на светлината на прожекторите и да честват.

Дева

Знаете ли израза " Ако желаете нещо да бъде направено, дайте го на ангажиран човек? " Това несъмнено е химнът на Девата. Девите са разумни, практични и систематични в метода си към живота. Дева е земен знак, исторически показан от богинята на житото и земеделието, асоциация, която приказва за надълбоко вкорененото наличие на Девата в материалния свят. Този земен знак е перфекционист по душа и не се опасява да усъвършенства уменията посредством усърдна и поредна процедура.

Везни

Балансът, хармонията и справедливостта дефинират силата на Везни. Като съществен въздушен знак, Везните са показани от везните (интересното е, че единственият неодушевен обект на зодиака), асоциация, която отразява фиксацията на Везни върху установяването на равновесие. Везните са захласнати от симетрията и се стремят да основат равновесие във всички области на живота - изключително когато става дума за сърдечни въпроси.

Скорпион

Неуловим и тайнствен, Скорпионът е един от най-неразбраните знаци на зодиака. Скорпионът е воден знак, който употребява прочувствената сила като гориво, култивирайки мощна мъдрост както във физическата, по този начин и в невидимата сфера. Всъщност Скорпионът черпи изключителната си храброст от своите душевен качества, което прави този знак един от най-сложните, динамични знаци на зодиака.

Стрелец

Тази очарователна зодия има неистово предпочитание да превземе целият свят, да обходи дестинации, всяко земно кътче. Този огнен знак не познава граници. Стрелците постоянно са в търсене на познания. Последният огнен знак на зодиака, Стрелецът пуска многочислените си преследвания като пламтящи стрели, преследвайки географски, интелектуални и духовни завършения.

Козирог

Кой е най-ценният запас? За Козирога отговорът е явен: Времето! Козирогът изкачва планината право към върха и знае, че търпението, постоянството и отдадеността са единственият метод за реализиране на мащаб. Последният земен знак на зодиака, Козирог, е показан от морския козел, митологично създание с тяло на коза и опашка на риба. Съответно, Козирозите са умели да се ориентират както в материалната, по този начин и в прочувствената сфера.

Водолей

Въпреки съществуването на „ аква “ (вода)в името си, Водолей в действителност е последният въздушен знак от зодиака. Иновативен, напредничав и нахално революционен, Водолей е показан от носещия вода, мистичният врач, който подарява вода или живот на земята. Съответно Водолеят е най-хуманният астрологичен знак. В края на деня Водолеят е отдаден на това да направи света едно по-добро място.

Риби

Ако потърсите думата „ екстрасенс “ в речника, несъмнено ще има фотография на Риби до нея. Рибите са най-интуитивният, сензитивен и съчувствен знак от целия зодиак - и това е по този начин, тъй като е последният от последните. Като финален знак, Рибите са усвоили всеки урок - насладите и болката, очакванията и страховете - надградил поуките от всички останали знаци. Символизира се от две риби, плуващи в противоположни направления, представляващи непрекъснатото разделяне на вниманието на Риби сред фикция и действителност.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР